Volunteers

For a while we have been having volunteers who go to our school to teach English, arts, music and others. The children love to have ‘white’ teachers. The volunteers say that this is an amazing personal experience.

Ja fa temps que tenim voluntaris que vénen a fer classes d’angles, dibuix, cant o altres a la nostra escola. Als nens els encanta tenir ‘blancs’ fent classes! Tal com diuen, és una experiència personal molt enriquidora.

“I can confirm that my stay at this school in 2012 has been and will always be one of the experiences which have impacted my life the most. One of my best memories is when children waited for me hold my hand and walk me home after school. This humility and human kindness are what impressed me the most in Burkina. I think it is amazing what Mr Conombo and the NGO Apadrina un nen a Burkina do. Fight against poverty is not only their but the duty of everyone’.

dernier-jour-2

Anna Barniol, a volunteer visiting the school

“Puc afirmar amb fermesa que la meva estada a l’escola Good News de Burkina va ser i serà sempre una de les experiències que més m’han marcat a la vida. Un dels records que guardo amb més tendresa és com alguns nens de l’escola em venien a buscar al matí i anàvem junts a l’escola agafats de la mà. És aquesta humanitat el que més em va captivar de Burkina. Penso que és una gran tasca la que estan fent en Marcel i Apadrina un nen a Burkina. Combatre les desigualtats i la pobresa és tasca de tots.” 

Anna Barniol, Barcelona.